RUBIO TRADING

Bursa Ulei Ulei industrial Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Arad - Ulei industrial.


SC RUBIO TRADING & CONSULTING SRL este o societate comerciala Germano-Româna care are sediul in Arad / România. Inițial stabilit cu scopul de a facilita accesul companiilor occidentale la piața românească, SC Rubio Trading & Consulting SRL sa dezvoltat într-un furnizor de servicii la nivel național cunoscut în industria de lubrifianti. Astăzi, compania noastră alimenteaza unități de renume în toată țara, în special, dar nu exclusiv, de la industrie la scară largă.

Motto-ul companiei noastre este: "profesionalismul german alaturi de tine." Și acest motto determină, de asemenea, acțiunile noastre. Vrem să fim partener de incredere tuturor clientilor nostri, un partener care oferă nu numai bunurile necesare, dar, de asemenea, solutii dezvoltate împreună cu clienții noștri. Între timp, profesionalismul personalului nostru este bine cunoscut în rândul partenerilor noștri de afaceri, și este, de asemenea, utilizat cu plăcere de ei. Ca un furnizor de servicii, vom oferi o punte eficientă între producători și consumatori. 

Oferim o gama atractiva de produse de inalta calitate, consultanta in alegerea lor, service, respectiv livrarea lor. Ne reprezinta respectul fata de parteneri, promptitudinea, seriozitatea.
"Profesionalismul german alaturi de tine" - Este logo-ul companiei si cartea noastra de vizita. 

Misiunea companiei
Sa furnizeze pietei romanesti: • cele mai calitative produse, care sa permita derularea unui proces tehnologic optim, prin cresterea calitatii fazelor de productie si implicit a produsului finit. • ultima generatie de produse de cea mai inalta calitate, care reduc considerabil ”timpii morti” pe perioada productiei Strategia noastra Sa venim in intampinarea clientilor cu cele mai noi si performante produse. Sa oferim produse nepoluante pentru o tehnologie nepoluanta. Sa comercializam produsele la un pret corect. 

Ce ne recomanda?
Calitatea si diversitatea produselor oferite dar si atuul de unici importatori constituie punctele forte care determina alegerea noastra ca furnizor. Partenerii nostri investesc timp si bani in cercetare, astfel incat produsele sunt concepute dupa ultimele tehnologii, au impact redus de poluare si sunt adaptate tuturor cerintelor clientilor nostri. Premise de colaborare
Avem certitudinea ca prin calitatea produselor si profesionalismul german care ne defineste reprezentam o alegere avantajoasa pentru dumneavoastra.

Servicii

 Lubrifiantii moderni fluizi acoperă astăzi un spectru extrem de larg. Ei sunt "elixir" pentru fiecare mașină. In timp ce, în trecut au fost folosite uleiuri minerale in cea mai mare parte, astăzi, în aproape toate Aplicatiile-High-Tech se folosesc lubrifianti sintetice fluizi. Noua producție și procesele de fabricație, utilizarea masinilor la capacitate mai mare, a dus la reducerea de timp și de personal, a resurselor în întreținere și servicii, au promovat dezvoltarea de mai multi și mai specializati lubrifianți. 

 Amplul program de lubrifianti fluizi de FUCHS LUBRITECH oferă cea mai largă gamă de produse pentru a fi utilizate o viață și de uleiuri total loss. În afară de fluidele tradiționale, bazate pe uleiuri minerale, există o gamă completă de fluide sintetice disponibile, de exemplu, pentru utilizarea în aplicații de temperatură înaltă și joasă, în industria alimentară și în zonele în care constrângerile de mediu trebuie să fie abordate.