7 beneficii ale miraculosului ulei de argan

   Testat și lăudat de specialiști ai îngrijirii părului, tenului și corpului, uleiul de argan are numeroase beneficii de care te poți bucura.

   De la frumusețea tenului, la cea a părului și a pielii, câteva picături de ulei de argan te pot face mai frumoasă ca oricând!

ulei_argan1_400

     Iată la ce poți să folosești acest ulei de argan:

     1. Dacă ai nevoie de o cremă intens hidratantă, uleiul pur de argan este soluția perfectă. În plus, uleiul de argan conține antioxidanți, vitamina E și acizi grași esențiali care protejează pielea de radicalii liberi și alte efecte nocive din mediul exterior.

     2. Chiar dacă ai tenul gras sau mixt, nu e cazul să te ferești de uleiul de argan. Se pare că acesta nu creează o peliculă lucioasă, ci echilibrează secreția naturală a sebumului, restabilind ph-ul natural al pielii.

    3. Specialiștii susțin că uleiul de argan pur nu blochează porii, ci susține regenerarea celulară, fiind foarte eficient și în cazul pielii sensibile, afectate de acnee și pete și este apreciat și pentru calitățile sale antiinflamatoare și anti-ageing.

     4. Aplicat seara, uleiul de argan poate acționa și ca un tratament intensiv reparator și hidratant peste noapte. Dimineața, trebuie doar să înlături excesul, împreună cu impuritățile de la suprafața pielii.

      5. Pentru că ajută la menținerea elasticității pielii, hidratarea și regenerarea pielii, uleiul de argan poate fi folosit pe tot corpul, cu efecte vizibile în tratarea vergeturilor.

      6. Aplicat pe păr, acesta îi redă strălucirea şi suplețea și îl face mai uşor de coafat.

      7. Uleiul de argan fortifică unghiile fiind recomandat pentru tratarea unghiilor casante.

      Elixir al frumuseții, uleiul de argan este în topul produselor pentru îngrijire.

 

   sursa: marieclaire.ro