SHOT COMPANY SRL

Bursa Ulei Ulei alimentar Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Bacau - Ulei alimentar.


 Shot Company S.R.L. este o firma infiintata in 2006 in Bacau si comercializeaza ulei de floarea soarelui presat la rece, ecologic, imbuteliat la sticle de 1l si ambalat in cutii de carton a cate 6 sticle. Firma noastra mai produce si comercializeaza si ulei de catina- bio, precum si sirop de catina-bio. 

 Uleiul de floarea soarelui se afla printre produsele alimentare comune fiind intrebuintat pe scara larga in intreaga lume. Din aceasta cauza proprietatile sale benefice au fost uitate adesea sau omise in favoarea celor detinute de uleiul de masline.

 Dintre toate uleiurile vegetale, cel extras din floarea soarelui constituie sursa cea mai bogata de vitamina E, un antioxidant esential pentru organism. Studiile au aratat ca un consum ponderat poate reduce semnificativ riscul bolilor cardiovasculare prin scaderea colesterolului rau din sange.

 Uleiul de floarea soarelui este mult mai stabil decat altele si sufera intr-o masura mai mica masura hidrogenarea cand este depozitat perioade lungi de timp. Acest fapt se traduce printr-un termen de valabilitate prelungit. 

Servicii

  • Ulei de floarea soarelui presat la rece
  • Ulei de catina
  • Sirop de catina bio