Info Total

Bursa Ulei Ulei auto Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Bacau - Ulei auto.


 Info Total este distribuitor de ulei de motor, lubrifianti Petro-Canada. Petro Canada este unul dintre cei mai puternici producatori si furnizori de solutii de lubrifiere din lume, cu o piata de desfacere in peste 70 de tari pe 6 continente.  

Distribuitorul autorizat Info Total este garantia calitatii.

  • Ne straduim permanent sa oferim partenerilor nostri servicii la cele mai ridicate standarde
  • Suntem o companie moderna si usor adaptabila realitatilor inconjuratoare
  • Ne preocupa calitatea resurselor umane ale companiei

 Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul produselor de inalta calitate distribuite si al unui personal dedicat, capabil sa ofere consultanta de specialitate.

 Viziunea noastra este ca pe termen mediu sa ajungem cel mai bun distribuitor independent de lubrifianti din Europa. Acest lucru il vom realiza printr-o strategie coerenta de management, efort sustinut din partea echipei profesioniste de vanzari si investitii in infrastructura logistica a companiei.

 Valoarea companiei o reprezinta relatiile interumane deosebite pe care am reusit sa le cream de-a lungul timpului atat in cadrul firmei cat si cu partenerii si furnizorii nostri. Principiile de baza ale activitatii noastre sunt respectul, increderea si pasiunea pentru tot ceea ce facem. 

Servicii

 lubrifianti autoturisme 
 uleiuri hidraulice 
 uleiuri motor 
 ulei auto 
 aditivi uleiuri 
 uleiuri industriale