Westone

Bursa Ulei Ulei auto Bistrita Nasaud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Bistrita Nasaud - Ulei auto.


 De 4 ani Westone a dezvoltat o reputatie de importator si distribuitor de produse premium, precum lubrifianti, aditivi si cosmetice auto, oferind calitate de servicii catre client post si pre cumparare.
Suntem iubitori de masini si intelegem ca, clientii nostrii doresc sa isi intretina masina in cel mai bun si economic mod posibil. Va vom ajuta sa faceti acest lucru.

 WESTONE este importator si distribuitor de produse auto si heavy duty premium. Oricare din produsele pe care Westone le reprezinta si leimporta reprezinta varful gamei ca si calitate disponibila tehnologic pe piata in Romania si oriunde in lume. Ce inseamna pentru noi calitate? Pentru noi calitatea nu este numai o lozinca. Calitate pentru noi inseamna specificatii de ultima generatie, inseamna performanta inegalabila, inseamna raspundere integrala pentru produsele oferite, inseamna a satisface si de a depasi asteptarile si nevoile clietului. Nu uitam niciodata ca pentru utilizatorii produselor noastre – masina, camionul, utilajul reprenzinta investitii semnificative de care depind si care nu pot fi compromise.

 Calitate pentru noi inseamna ca o data ce folositi produsele de la noi, nu va veti intoarce la orice foloseati inainte - GARANTAT.

 PRODUSE UNICE SI CALITATE UNICA

 Multe din produsele care le gasesti pe Uleidemotor.com nu let poti gasi in nici un magazin sau service din Romania. Multe sunt importate si disponibile numai in SUA.  Pentru convenienta clientilor nostrii, Uleidemotor.com comerializeaza si unele produse fabricate in UE si importate de reprezentantele din Romania

 DISCOUNTURI PENTRU REVANZATORI SI FLOTE

 Westone SRL de asemenea ofera program si preturi pentru revanzatori si cosumatori mai mari. Discounturile bazate pe volum pot fi substatiale. 

Servicii

  • ulei motor
  • ulei transmisie
  • vaselina
  • aditivi
  • ulei industrial

parteneri