A.f. Bunduc

Bursa Ulei Ulei natural Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Botosani - Ulei natural.


    Uleiul este un ingredient important  in prepararea hranei zilnice, dar adeseori este neglijat si ales absolut la intamplare. 

    Studii recente recomanda in alimentatie inlocuirea uleiului rafinat cu ulei presat la rece, cu atat mai mult daca el este si ulei extravirgin, asa cum sunt uleiurile Cardinal, fabricate la 2E PROD.

    Intr-o societate grabita, stresata, si asaltata de cotidian, sanatatea a devenit un lux. Iar o dieta sanatoasa este ultimul lucru la care cei mai multi dintre noi se gandesc, atunci cand au probleme de sanatate.

    Sanatatea incepe de la o dieta naturala. Tot ce are mai bun natura inseamna vitamine, minerale, suplimente nutritive cu care organismele se hranesc si se dezvolta.

    Folosind doar seminte autohtone, crude, neprajite pentru a nu le deteriora calitatile nutritive, am elaborat tehnologii noi prin care am obtinut ulei presat la rece de o calitate deosebita si de o claritate stralucitoare. Tehnologia de fabricatie asigura controlul temperaturii la presare, controlul calitatii semintelor si printr-o extractie delicata asigura pastrarea tuturor calitatilor naturale ale uleiurilor continute in seminte.

Servicii

  •     Ulei presat la rece de Floarea Soarelui
  •     Ulei presat la rece de Dovleac
  •     Ulei presat la rece de Soia
  •     Ulei presat la rece de Nuca