Verum

Bursa Ulei Ulei natural Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Braila - Ulei natural.


 S.C. Balami Trade produce şi comercializează o gamă variată de produse pentru îngrijirea pielii şi aromoterapie, toate bazate pe ingrediente naturale.

 Baia sau duşul sunt modalităţi plăcute şi totodată eficiente de a folosi SĂPUNUL NATURAL datorită relaxării pe care o induce apa caldă şi, pentru că porii se dilată, ingredientele pot acţiona mai uşor asupra pielii, muşchilor şi tegumentelor. Poţi dobândi starea de bine şi prin folosirea ULEIURILOR DE CORP, a ULEIURILOR PENTRU MASAJ, a LOŢIUNILOR, a ULEIURILOR AROMOTERAPEUTICE, a CREMELOR şi/sau BALSAMURILOR din gama VERUM .

 Cum am ajuns să facem acest lucru?

 Mai întâi, pentru că noi şi prietenii noştri ne-am dorit să încercăm eliminarea - mai în glumă, mai în serios - produselor petrochimice din viaţa noastră. Cu chimişti printre noi, gluma s-a transformat repede într-un studiu serios şi am realizat că putem obţine şi folosi produse de igienă din ingrediente 100% naturale. Şi aşa s-au născut săpunurile! Şi nu orice fel de săpunuri, ci unele cu efecte terapeutice atât pentru corp, cât şi pentru psihic, datorate combinaţiilor de uleiuri esenţiale, ceaiuri şi extracte din plante. Ne-am convins că, dacă vrei să te simţi CU ADEVĂRAT BINE, trebuie să foloseşti un săpun CU ADEVĂRAT NATURAL...VERUM (în traducere din limba latină : cu adevăratîntr-adevăr) s-a dovedit a fi, astfel, cea mai potrivită denumire atunci când am început să vindem săpunuri prietenilor noştri şi apoi prietenilor lor. De aici şi până la producerea uleiurilor de corp şi de masaj n-a fost decât un pas: ingrediente naturale aveam, dorinţa de a ne simţi bine şi după baie exista, aşa că, de ce nu?!  RĂSFĂŢ AL NATURII PENTRU BINELE NOSTRU!

 Apoi au venit idei şi propuneri din toate părţile: "ceva pentru acnee", "se pare că laptele de capră este elixirul tinereţii", "ceva şi bun şi ieftin şi natural", "am părul prea gras", "soţului meu i se irită faţa după bărbierit", "ce ne facem cu ţânţarii şi căpuşele?", "fără aluminiu sub braţ" etc.

 

Servicii

 Uleiuri pentru masaj

 Uleiurile pentru masaj din gama VERUM sunt concepute ca o alternativă 100% naturală pentru uleiurile, loţiunile sau cremele pentru masaj realizate, total sau parţial, din materii prime de sinteză (petrochimice).

 Conţinutul ridicat de ulei extravirgin de măsline, completat cu uleiuri de floarea soarelui, din sâmburi de struguri, de orez şi de soia asigură o bună lubrefiere a zonei masate. Prin adaosul de extracte de plante şi parfumarea cu uleiuri esenţiale se completază rolul cosmetic cu un efect terapeutic.

 Deoarede conservarea uleiurilor pentru masaj din gama VERUM este realizată doar de substanţe naturale (vitamina E, uleiurile esenţiale), se recomandă respectarea condiţiilor de depozitare şi a perioadei de utilizare consemnate pe eticheta produsului.

 Uleiuri de corp

 Uleiurile de corp din gama VERUM sunt concepute ca o alternativă 100% naturală pentru cremele de corp realizate, total sau parţial, din materii prime de sinteză (chimice).

 Combinaţia de uleiuri de floarea soarelui, din sâmburi de struguri, de orez şi de soia asigură o bună hidratare doar printr-o uşoră masare a pielii. Prin adaosul de extracte de plante şi parfumarea cu uleiuri esenţiale se completază rolul cosmetic cu un efect terapeutic.

 Deoarede conservarea uleiurilor de corp din gama VERUM este realizată doar de substanţe naturale (vitamina E, uleiurile esenţiale), se recomandă respectarea condiţiilor de depozitare şi a perioadei de utilizare consemnate pe eticheta produsului.