Star Lubricants

Bursa Ulei Ulei auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Brasov - Ulei auto.


 Star Lubricants este distribuitor autorizat al produselor Mobil în România. Oferim o gamă completă de produse Mobil destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale și aplicațiilor industriale într-o varietate mare de ambalaje și dimensiuni, de la cisterne până la bidoane de 1L.

 Lubrifianţi şi Unsori Mobil de înaltă Calitate

 Lubrifianții premium Mobil, dezvoltaţi în strânsă colaborare cu Producătorii Originali de Echipamente (OEM) sunt

  • Proiectaţi pentru performanţă
  • Testaţi în mod extensiv pe teren şi în laborator
  • De obicei formulaţi pentru a depăşi cerinţele industriei şi ale OEM
  • Îmbunătăţiţi permanent prin cercetare pentru a îşi menţine performanţa de vârf
  • Conduşi de către o gamă de lubrifianţi sintetici de neegalat creaţi pentru cele mai solicitante aplicaţii

 Livrarea uleiului atunci când aveţi nevoie de el

 Ca distribuitori strategici de lubrifianţi Mobil, reuşim ca prin cele şapte depozite cu o amplă abilitate de stocare a lubrifianţilor şi prin parcul nostru auto de 30 de vehicule de transport să reacţionăm rapid şi eficient pentru a satisface nevoile dumneavoastră. De la comandă la livrare echipa Star Lubricants se asigură că putem îndeplini comanda dumneavoastră la timp, in decurs de maxim 48 de ore, de fiecare dată.

 Servicii

 Pe lângă a recomanda lubrifiantul potrivit pentru nevoile dumneavoastră Star Lubricants oferă şi o gamă de servicii conexe, precum monitorizarea și testarea condiţiei uleiului, sprijin in activități de marketing şi, nu în ultimul rând, programe de training la locaţia partenerului. Acest lucru înseamnă că dumneavoastră vă puteţi concentra pe ceea ce faceţi cel mai bine, în timp ce noi avem grijă de nevoile de lubrifiere ale autovehiculelor dumneavoastră.

Servicii

 Uleiurile de motor sunt făcute din uleiuri de bază și aditivi. Un lubrifiant sintetic conține mai multe uleiuri de bază mult mai rafinate decât uleiurile minerale convenționale, oferind protecție și performanță superioare. Uleiurile de motor sintetice oferă o varietate de avantaje care fac ca motorul mașinii tale să funcționeze la standarde de performanță optime timp de mai mulți ani, cum ar fi prevenirea uzurii, păstrarea motorului curat, funcționare fluidă, păstrarea vâscozității, prevenirea ruginei și reducerea frecării.