Elgeka-Ferfelis

Bursa Ulei Ulei auto Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Bucuresti - Ulei auto.


    In anul 2000, distribuitorul numarul 1 pe piata din Grecia, "ELGEKA", alege Romania sa fie prima tara care face parte din planul de extindere in regiunea Balcani, investind 7 milioane EURO.

    In anul 2002 Elgeka-Ferfelis preia distributia nationala a produselor Cream Line – brandul Finetti, iar in anul 2004 devine distribuitor unic al produselor Reckitt Benckiser (Calgon, Vanish, Cillit Bang, Veet).

    In anul 2008 Elgeka-Ferfelis a devenit Macro Distribuitor pentru uleiurile si lubrifiantii Shell, creand astfel o divizie dedicata distributiei acestor produse cu activitate pe ambele segmente de piata, atat cel de industrie cat si cel auto.

    Elgeka-Ferfelis este astazi una din cele mai importante companii care activeaza pe piata din Romania, cu peste 20 de ani experienta, avand la baza o combinatie unica de expertiza, viziune si putere financiara.diploma

Servicii

    Autovehicule mici

Gama Shell Helix iti ofera uleiuri de motor pentru autovehicule mici, menite a imbunatati performanta motorului si a combate uzura. Afla aici cum functioneaza uleiurile de motor Shell Helix si ce ulei este potrivit pentru masina ta.


    Motociclete

Gama Shell Advance iti ofera uleiuri de motor pentru intretinerea si cresterea performantei motocicletei tale. Afla aici cum iti poti ajuta motocicleta sa functioneze la capacitate maxima si care este uleiul potrivit pentru motocicleta ta.


    Camioane si vehicule de sarcina mare

Gama Shell Rimula - pentru reducerea costurilor de intretinere, a consumului de carburant si a emisiilor de gaz. Afla aici cum poti adauga valoare afacerii tale si ce ulei Shell Rimula se potriveste vehiculului tau.


    Gama industriala

Shell iti ofera o gama variata de uleiuri si vaseline pentru imbunatatirea eficientei echipamentelor tale, indiferent de industria in care activezi. Afla aici care sunt principalele tipuri de ulei si lubrifianti pentru numeroase industrii si cum te pot ajuta acestea sa adaugi valoare activitatii tale.