Polytron Romania

Bursa Ulei Ulei industrial Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Bucuresti - Ulei industrial.


 Polytron a achiziţionat drepturile de producţie si comercializare asupra unei game unice de produse ecologice demonstrate, în vara anului 2012, cu vânzări anterioare de peste 250 de milioane de dolari, de când a fost adusă tehnologia în Europa, din America de Nord, la începutul anilor nouăzeci. S-a format o echipă managerială experimentată, alcătuită din persoane cu experienţă de succes în producţie, tehnologie, marketing, vânzări și instruire. Birourile companiei s-au stabilit în Newport Beach, California, împreună cu facilităţile de producţie, depozitare și transport din Canada și SUA, pentru a sprijini operaţiunile comerciale în America de Nord, Asia, Australia și Europa.

 Polytron deţine drepturile exclusive asupra unei tehnologii de lubrifiere brevetate și revoluţionare, de ultima generaţie, care reduce emisiile de noxe și crește eficienţa combustibilului. Prin reducerea frecării, Polytron îmbunătăţeste eficienţa echipamentului dumneavoastră, permiţând o ardere mai bună combustibilului, în timp ce reduce emisiile nocive.

 Misiunea noastră

 Ne angajăm să vă furnizăm cele mai eficiente soluții de lubrifiere, aditivi șiconcentrate pentru tratarea motoarelor integrate cu experienţa serviciilor profesionale.

 Vă punem la dispoziţie cele mai noi produse de top ale tehnologiilor pentru tratamente de motor, de lubrifiere și de îmbunătăţire a arderii combustibilului. 

 Tehnologie revoluţionară

 Produsele petroliere Polytron utilizează ingineria moleculară avansată pentru a crea o clasă complet nouă de agenţi de îmbunătăţire pentru lubrifianţi.

 Produsele noastre sunt dezvoltate pe baza a zeci de ani de activitate profesională și experienţă de specialitate în domeniul chimiei.

 Beneficiile utilizării produselor Polytron:

  • Reduce depozitele de deșeuri și produse petroliere
  • Conservă uleiul folosit prin tehnologia unică de lubrifiere
  • Reduce cheltuielile de întreţinere

Servicii

 Uleiul Polytron crește fiabilitatea, elimină uzura și vă oferă o mai mare siguranţă în exploatarea echipamentelor.

 Utilajele grele trebuie să suporte unele dintre cele mai dificile condiţii. Pentru forajul la mare adâncime, minerit, agricultură, cariere de piatră, sau orice altă formă de industrie grea.  Chiar și în eventualitatea pierderii bruşte de ulei, Polytron protejează temporar echipamentul de deteriorări catastrofale. 

 Categorii de produse:

  • Uleiuri de motor
  • Aditivi
  • Lubrifianţi industriali
  • Uleiuri ambarcaţiuni
  • Vaselină cu litiu