PANGRAM

Bursa Ulei Ulei alimentar Caras severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Caras severin - Ulei alimentar.


 Firma noastra se ocupa cu comercializarea uleiului alimentar, din floarea soarelui. In afara uleiului din floarea soarelui, mai comercializam si alte tipuri de ulei. De asemenea, comercializam si alimente.

 Uleiului de floarea soarelui - O alegere sanatoasa!
 Uleiul de floarea soarelui este bogat în esenţiala vitamină E şi sărac în grăsimi saturate. 

 Cele mai obişnuite două tipuri de ulei de floarea soarelui sunt cel linoleic şi cel cu înalt conţinut oleic. Uleiul linoleic de floarea soarelui este un ulei obişnuit de gătit care are niveluri ridicate de acizi graşi esenţiali denumiţi grăsimi polinesaturate. Este cunoscut, de asemenea pentru că are un gust curat şi conţinut redus de grăsime „trans”. Uleiurile de floarea soarelui cu un ridicat conţinut oleic sunt clasificate ca având niveluri monosaturate de minimum 80%. 

 S-a demonstrat că uleiul de floarea soarelui de orice tip prezintă, de asemenea, beneficii la nivel cardiovascular. 

 S-a sugerat că dietele combinate cu un conţinut redus de grăsimi şi niveluri ridicate de acid oleic conduc la scăderea colesterolului care, la rândul său, are drept rezultat un risc diminuat de apariţie a afecţiunilor cardiologice. Studiile clinice au sugerat că o dietă echilibrată în care cantităţi mici de grăsimi saturate sunt înlocuite cu ulei de floarea soarelui conduce la scăderea sesizabilă a colesterolului, având astfel un efect benefic. 

Servicii

 Distribuim alimente si mai multe tipuri de ulei: de floarea soarelui, de masline, de migdale.