Sigma Distributie

Bursa Ulei Ulei industrial Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Constanta - Ulei industrial.


 Sigma Distributie este furnizorul premium de lubrifianti auto si industriali, uleiuri si unsori cu aditivi de inalta performanta, precum si filtre industriale si de motor.
 Produsele distribuite de Sigma sunt branduri recunoscute in industrie pe plan mondial, printre ele regasindu-se uleiurile OMV, TOTAL, MOBIL, SHELL, AGIP, OKS, LUKOIL, KLUBER LUBRICATION.

 Activitatea principala a companiei este distributia de lubrifianti auto si industriali de marca, cum ar fi OMV - Austria, de calitate premium, precum si a uleiurilor si a unsorilor cu aditivi de inalta performanta pentru lubrifieri cu durata mare in serviciu - OKS Germania, recunoscute ca lider pe plan mondial, mai ales in domeniul lubrifiantilor si a unsorilor cu aplicatie in industria alimentara.

 Odata cu aderarea la Uniunea Europeana a Romaniei, in industria alimentara si activitatile conexe ale acesteia (farmaceutica, ambalaje, jucarii etc.) conform HG 924 / 2005 privind Regulile generale pentru igiena produselor alimentare, toti operatorii economici din industria alimentara trebuie sa puna in aplicare , sa implementeze si sa mentina o procedura sau proceduri permanente bazate pe principiile sistemului HACCP (Analiza Riscurilor si  Punctelor Critice de Control) incepand cu 1 octombrie 2006, fapt pentru care s-au elaborat si ghiduri de bune practici pentru a sprijini agentii economici in activitatea lor. Aceasta inseamna ca pentru siguranta si igiena alimentara, pentru majoritatea aplicatiilor, produsele folosite in activitatea de productie si intretinere au nevoie de abilitari alimentare conforme cu legislatia europeana.

 Pentru a veni in sprijinul agentilor economici din industria alimentara, o gama foarte larga din produsele OKS au obtinut aceste abilitari.

 Misiunea noastra este de a aduce consumatorilor de uleiuri auto si industriale, produse de cele mai inalta calitate, la cele mai mici preturi posibile si in cel mai scurt timp cu putinta.

Servicii

  • Lubrifianti industriali
  • Lubrifianti auto si utilaje constructii
  • Unsori