SC CRISSALI IMPEX SRL

Bursa Ulei Ulei alimentar Dambovita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Dambovita - Ulei alimentar.


  SUNTEM O SOCIETATE CARE IMPORTAM ULEI FLOAREA SOARELUI ; PALMIER ETC , DIN TARI ALE AMERICII DE SUD , INDIA , CHINA , INDONEZIA.

 Activităţile firmei se desfăşoară în concordanţă cu sistemele de calitate ISO 9001/2000 şi sistemele de siguranţă a produselor alimentare HACCP şi au ca rezultat produse naturale, ecologice şi atractive din punct de vedere al consumului alimentar şi mai ales al gustului.

 Partenerii comerciali sunt societăţi comerciale, reţele de magazine şi centre comerciale din România. 

 Uleiului de floarea soarelui - O alegere sanatoasa!
 Uleiul de floarea soarelui este bogat în esenţiala vitamină E şi sărac în grăsimi saturate. 

 Cele mai obişnuite două tipuri de ulei de floarea soarelui sunt cel linoleic şi cel cu înalt conţinut oleic. Uleiul linoleic de floarea soarelui este un ulei obişnuit de gătit care are niveluri ridicate de acizi graşi esenţiali denumiţi grăsimi polinesaturate. Este cunoscut, de asemenea pentru că are un gust curat şi conţinut redus de grăsime „trans”. Uleiurile de floarea soarelui cu un ridicat conţinut oleic sunt clasificate ca având niveluri monosaturate de minimum 80%. 

 S-a demonstrat că uleiul de floarea soarelui de orice tip prezintă, de asemenea, beneficii la nivel cardiovascular. 

 S-a sugerat că dietele combinate cu un conţinut redus de grăsimi şi niveluri ridicate de acid oleic conduc la scăderea colesterolului care, la rândul său, are drept rezultat un risc diminuat de apariţie a afecţiunilor cardiologice. Studiile clinice au sugerat că o dietă echilibrată în care cantităţi mici de grăsimi saturate sunt înlocuite cu ulei de floarea soarelui conduce la scăderea sesizabilă a colesterolului, având astfel un efect benefic. 

 

Servicii

 Firma noastra se ocupa cu comercializarea uleiului alimentar, in judetul Dambovita.

 Ce este uleiul presat la rece?

 Uleiul presat la rece este un produs obtinut prin zdrobirea semintelor oleaginoase si presarea lor fara ca ele sa fie supuse unor procese termice. Folosirea caldurii la fabricarea uleiului sporeste cantitatea de produs obtinuta, insa reduce cantitatea de vitamine, minerale si substante nutritive, modifica aroma naturala calitatea lor si aduce modificari organoleptice. Tehnologia pe care noi o aplicam ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee.