Fratii Oprean SRL

Bursa Ulei Ulei auto Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Hunedoara - Ulei auto.


 Firma noastra, Fratii Oprean SRL va ofera produse de la firma Fuchs - uleiuri si unsori pentru domeniul auto si industrial (motoare, transmisii, hidraulica, compresoare, turbine, prelucrari metalice). pentru ca o intretinere adecvata prelungeste viata aparatului dumeavoastra cu mult timp si va mentine cheltuielile de reparati mici.

 Complementaritatea grupelor de produse oferite este punctul forte al organizatiei noastre, ele fiind toate dependente in cascada una de cealalta. Un rulment trebuie lubrifiat,demontat-montat cu scule, miscarea transmisa de rulment antreneazacurele, lanturi, necesita protectie etansata de simeringuri, garnituri si alte etansari.

 Se depun toate eforturile pentru ca cumparatorii nostrii sa fie multumiti de nivelul pret-calitate al produselor oferite. Astfel, aprovizionarea se face preponderent de la producatori, de exemplu: FUCHS, BIONEMEZ, ROSEAL, CARBOCHIM si de la reprezentanti pe tara a brandurilor, cum ar fi UNIOR, OPTIBELT, MEGADYNE, SKF, FIAMM, DONALDSON.

 Costurile ascunse si pericolele utilizarii uleiurilor hidraulice low-cost

 Hidraulica face parte din viata de zi cu zi, este greu de imaginat ca exista vreun utilaj care functioneaza fara puterea hidraulica, incluzand aici utilaje agricole si de constructii, benzi transportoare, utilaje ce activeaza in industrii precum cea alimentara, metalurgica, a productiei de hartie si papetarie, si chiar in aviatie si industria aerospatiala.
 In utilaje cum sunt cele descrise mai sus, uleiul hidraulic circula prin motoare si cilindri, este controlat de valve si distribuit printr-un numar variabil de tuburi si furtunuri si recirculat printr-un sistem de filtrare inapoi in circuit.
 Uleiul este cel mai important aspect in sistemul hidraulic si elementul cheie pentru asigurarea functionarii cu costuri optimizate pentru utilajul dumneavoastra.
In ciuda caracterului critic al acestuia, uleiul este privit ca un aspect comun de catre majoritatea furnizorilor. In vremuri in care costul titeiului este unul in crestere, este normal sa cauti optiunea de pret scazut din partea furnizorilor.
 In orice circumstanta, uleiurile hidraulice low-cost fabricate dintr-o materie prima de slaba calitate sau din materiale reciclate vor afecta performantele sistemului hidraulic si vor adauga costuri suplimentare afacerii dumneavoastra.
 Cele mai importante parti componente ale unui sistem hidraulic sunt:

 • Motoarele si pompele
 • Cilindrii hidraulici
 • Valvele

 Elementele circuitului: rezervor de fluid, sistemul de filtrare, rezervorul de presiune
 Elemente de sigilare si garnituri
 Uleiul hidraulic este conceput sa asigure functionarea fiecarei componente si sa asigure eficienta optima a utilajului.
 Pompele si motoarele sunt folosite in sistemul hidraulic pentru a transfera energia si sunt supuse unui stres hidraulic de pana la 700 de bari. Ca rezultat, fluidul hidraulic este conceput sa protejeze componentele in miscare si de asemenea rulmentii impotriva uzurii si coroziunii si sa reduca frecarea si pentru a asigura necesarul de energie. Prevenirea coroziunii, si reducerea efectului de depunere a impuritatilor aduce o viata mai lunga elementelor aflate in miscare si mai putina frecare in elementele componente ale sistemului hidraulic, deci mai putina energie folosita si implicit costuri mai scazute.
 Cilindrii hidraulici transforma presiunea hidraulica in miscare de translatie, si ulterior in putere mecanica. Uleiul hidraulic lubrifiaza pistonul si alezajul, ajuta la eliminarea fenomenului de „stick slip”, minimalizeaza uzura si previne coroziunea. Uleiurile low-cost pot contine valori mici ale aditivilor anti-coroziune, ducand la sporirea uzurii si la posibilitatea zgarierii cilindrului, reduc performanta si cer un mai mare efort energetic. Incompatibilitatea cu elementele de sigilare poate, de asemenea, sa duca la scurgeri, lipsa lubrifierii si in ultima faza la distrugerea sistemului.

Servicii

Uleiuri pentru motor:

 • Uleiuri de motor pentru autoturisme
 • Uleiuri de motor pentru vehicule comerciale cu motoare cu gaz
 • Uleiuri de motor pentru vehicule comerciale
 • Uleiuri de motor pentru flote mixte

 Uleiuri pentru transimisie:

 • Lichide pentru sistemele centrale hidraulice / servodirectie
 • Uleiuri de transmisie pentru autoturisme
 • Uleiuri de transmisie pentru vehicule comerciale
 • Uleiuri multifuncÈ›ionale pentru utilaje de constructii

 De asemenea producem:

 1.  Uleiuri hidraulice
 2.  Uleiuri industria alimentara
 3.  Uleiuri biodegradabile