REP-GINAGRO S.R.L.

Bursa Ulei Ulei industrial Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Hunedoara - Ulei industrial.


 Suntem o firma cu capital integral romanesc, in plina dezvoltare care are ca principal domeniu de activitate, furnizarea unei game largi de produse industriale, uleiuri industriale pentru fabricanti din diferite sectoare de activitate.  Noi venim cu oferirea de solutii la cerintele si problemele clientilor.
 Scopul nostru principal este oferirea unei calitati inalte a produselor si serviciilor la costuri competitive si fara greseli. 

Avantajele noastre

Calitate: - toate produsele oferite de noi intrunesc standardele de calitate internationala din domeniu.
Diversitate: - sprijinim diversitatea, cautand idei si acceptand sugestiile venite din mai multe surse; Egalitatea este o valoare definitorie a locului in care ne desfasuram activitatea.
Deschidere: - ascultam activ, comunicam deschis si apreciem feedback-ul; incurajam cooperarea si ii implicam pe toti cei interesati.
Stabilitate: - punem bazele unor colaborari pe termen lung care incurajeaza un climat de incredere si sprijin.
Rapiditate: - intelegand ca orice cerinta porneste de la o necesitate, incercam sa scurtam timp , raspunzandu-va prompt.
Flexibilitate: - suntem deschisi si onesti in tot ceea ce facem; oferim in mod constant discount-uri in functie de volumele comandate si termenele de plata.
Siguranta: - dvs puteti fi siguri ca preturile sunt cele promise, termenele si conditiile respectate iar produsele cele solicitate.

Servicii

 Produse:

  •  uleiuri industriale
  •  unsori industriale