CASABELLA S.R.L.

Bursa Ulei Ulei alimentar Mehedinti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Mehedinti - Ulei alimentar.


 Firma noastra se ocupa cu comercializarea uleiului alimentar, din floarea soarelui. In afara uleiului din floarea soarelui, mai comercializam si alte tipuri de ulei. De asemenea, comercializam si alimente.

 Uleiului de floarea soarelui - O alegere sanatoasa!
 Uleiul de floarea soarelui este bogat în esenţiala vitamină E şi sărac în grăsimi saturate. 

 Cele mai obişnuite două tipuri de ulei de floarea soarelui sunt cel linoleic şi cel cu înalt conţinut oleic. Uleiul linoleic de floarea soarelui este un ulei obişnuit de gătit care are niveluri ridicate de acizi graşi esenţiali denumiţi grăsimi polinesaturate. Este cunoscut, de asemenea pentru că are un gust curat şi conţinut redus de grăsime „trans”. Uleiurile de floarea soarelui cu un ridicat conţinut oleic sunt clasificate ca având niveluri monosaturate de minimum 80%. 

 S-a demonstrat că uleiul de floarea soarelui de orice tip prezintă, de asemenea, beneficii la nivel cardiovascular.    

 Uleiul de floarea soarelui
 
 Uleiul brut de floarea-soarelui este de culoare galbenă cu gust şi miros specific.
 Uleiul de floarea-soarelui serveşte în primul rand ca ulei comestibil.
 În cantităţi mici e folosit şi pentru fabricarea săpunului,a uleiurilor oxidate şi polimerizate precum şi a unsorilor consistente.
 Uleiurile naturale sunt mult mai usor alterabile decat cele obtinute prin procedee termice. Daca uleiul are un gust puternic amarui sau este tulbure, inseamna ca uleiul respectiv este vechi.
 Daca pe eticheta produselor cumparate apare termenul de grasimi vegetale hidrogenate - acest aliment trebuie evitat, mai ales de catre copii.
 Folosirea uleiurilor rafinate sau dublu rafinate trebuie reduse la maximum, deoarece (re)incalzirea uleiurilor sau a grasimilor la temperaturi inalte duce la aparitilor unor substante cu efecte toxice. 

Servicii

  • Ulei de floarea soarelui Marisol
  • Ulei rafinat Floris 
  • Ulei din floarea  soarelui Spornic 

 De asemenea, comercializam si alimente.