SERENA S.R.L.

Bursa Ulei Ulei industrial Mehedinti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Mehedinti - Ulei industrial.


Firma noastra,  Serena SRL are o echipa cu vasta experienta in domeniul comercializarii de lubrifianti si uleiuri pentru autoturisme si uleiuri industriale – gamele Mobil, Texaco, Eso, Valvoline, Agip.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul prioritar al companiei. Intreg personalul este pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp a reusit sa se impuna pe piata datorita profesionalismului cu care ii trateaza pe clienti, precum si datorita calitatii produselor oferite.

Avantajele noastre

Calitate: - toate produsele oferite de noi intrunesc standardele de calitate internationala din domeniu.
Diversitate: - sprijinim diversitatea, cautand idei si acceptand sugestiile venite din mai multe surse; Egalitatea este o valoare definitorie a locului in care ne desfasuram activitatea.
Deschidere: - ascultam activ, comunicam deschis si apreciem feedback-ul; incurajam cooperarea si ii implicam pe toti cei interesati.
Stabilitate: - punem bazele unor colaborari pe termen lung care incurajeaza un climat de incredere si sprijin.
Rapiditate: - intelegand ca orice cerinta porneste de la o necesitate, incercam sa scurtam timp , raspunzandu-va prompt.
Flexibilitate: - suntem deschisi si onesti in tot ceea ce facem; oferim in mod constant discount-uri in functie de volumele comandate si termenele de plata.
Siguranta: - dvs puteti fi siguri ca preturile sunt cele promise, termenele si conditiile respectate iar produsele cele solicitate.

Servicii

 Producem urmatoarele tipuri de uleiuri industriale: 

  • Uleiuri pentru compresoare
  • Lichide hidraulic
  • Uleiuri pentru angrenaje
  • Uleiuri pentru motoare electrice
  • Uleiuri pentru lagare si ungere sub presiune
  • Uleiuri pentru punti si transmisii