Lubristore

Bursa Ulei Ulei auto Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Prahova - Ulei auto.


 LubriStore este un concept nascut din dorinta unor profesionisti din industria lubrifiantilor auto si industriali de a oferi soluţii integrate de consultanţă şi vânzare. Ideea demararii acestui concept, nou pentru piata din Romania, a luat fiinta la inceputul anului 2008, ca raspuns la nevoia imperativa a pietei consumatorilor de a avea un consultant de incredere in acest domeniu foarte sensibil. 

 LubriStore a luat fiinta ca un grup de 3 firme: PMG Automotive, Automotive Distribution Vest si Expert Distribution Est, fiecare membra a grupului oferind suport tehnic si consultanta potentialilor clienti din diferite zone ale tarii.  Promisiunile respectate, profesionalismul dovedit in abordarea, crearea si mentinerea relatiei cu clientii, precum si inovatiile cu care s-a intervenit pe piata romaneasca au dus la cresterea gradului de incredere al oamenilor si au pus bazele unui brand in domeniu.

 Aceasta realizare vine ca o confirmare a exigentei pe care ne-o impunem, dar si a increderii pe care am dobandit-o, de-a lungul timpului, din partea clientilor si colaboratorilor. 

 In prezent, conceptul LubriStore inseamna o firma de distributie lubrifianti cu acoperire nationala prin cele 2 depozite locale (in Prahova si Timis) si un numar de 20 consultanti tehnici de specialitate, cu experienta de peste 10 ani in domeniul lubrifiantilor.

 Clasificarea API a uleiurilor de motor

 Aceasta clasificare se aplica in Europa pentru vehiculele cu provenienta din America si Orient
 Se utilizeaza pe scara foarte larga, insa are aplicatie limitata pentru vehiculele europene.

 Simbolul 'S' se utilizeaza pentru motoarele pe benzina iar simbolul 'C' pentru motoarele diesel. Performanta uleiului este reprezentata gradat pornind de la prima litera a alfabetului. Cu cat a doua litera se apropie mai mult de finele alfabetului, cu atat clasa de calitate a uleiului este mai performanta. 

 Clasificarea ACEA pentru motoare

 ACEA clasifica aplicatiile uleiurilor de motor prin litere si numere. Literele reprezinta motoarele de tipul:

 A (A1-A5) = motoare pe benzina
 B (B1-B5) = automobile cu motoare diesel de volum mic, camionete si camioane de gabarit mic
 C (C1-C3) = automobile cu motoare diesel cu filtre de particule
 E (E1-E7) = motoare diesel de putere mare
 Numarul care urmeaza literei corespunzatoare tipului de motor, diferentiaza nivelurile de performanta din cadrul unei clase; astfel, cu cat este mai mare numarul cu atat sunt mai ridicate performantele uleiului.

 Clasa A - pentru motoare pe benzina

 A1 Vascozitate mica, economie de combustibil
 A2 Calitate normala, interval de schimb normal
 A3 Vascozitate mare, protectie sporita, interval de schimb prelungit
 A5 Motoare cu putere mare, interval de schimb prelungit, cerintele de vascozitate de la A1/B1 + cerintele de protectie de la A3/B3
 Clasa A/B - uleiuri pentru motoare pe benzina si Diesel

 

Servicii

 LubriStore comercializeaza o gama larga de uleiuri auto si industriale, potrivite pentru orice turism sau utilaj. Suntem unici importatori in Romania pentru brandul Unil, care cuprinde toate sortimentele de lubrifianti, de la automotive pana la aplicatii industriale. 

 Din dorinta de a oferi solutii complete pentru clientii actuali, LubriStore si-a adaptat portofoliul si a inclus si alte produse complementare. Astfel, la noi puteti gasi toata gama de produse de ingrijire auto pentru degripare, protectie coroziva, produse de curatat si intretinere, precum si baterii auto Monbat pentru turisme si camioane. 

 Directiile de dezvoltare includ deschiderea unui magazin de piese auto si incheierea unui parteneriat cu service-urile din Baicoi, LubriStore acoperind astfel tot segmentul intretinerii unui autoturism, de la piese la manopera si mentenanta. 

 Cand doriti mai multe detalii despre oricare din produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati!