Lubexpert

Bursa Ulei Ulei auto Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Satu Mare - Ulei auto.


 Lubexpert Romania SRL este importator si distribuitor autorizat ExxonMobil, pentru piata din Romania, al lubrifiantilor marca Mobil.

 Suntem o companie dinamica si responsabila. Am inceput sa functionam in luna iunie a anului 2002, initial cu un singur departament destinat sectorului Auto. Ulterior, datorita largirii si diversificarii portofoliului de clienti, a fost necesara infiintarea unui al doilea departament destinat exclusiv sectorului industrial. Aceasta structura cu doua departamente distincte functioneaza eficient si astazi, in baza convingerii noastre ca trebuie sa avem omul potrivit la locul potrivit.

 Noi credem ca am reusit sa ne impunem pe piata din Romania datorita seriozitatii noastre si capacitatii de a satisface nevoile clientilor. In plus, parteneriatul nostru strategic cu ExxonMobil, cea mai mare companie din lume, garanteaza ca suntem partenerul in care poti avea intotdeauna incredere.

 De ce Lubexpert?

 Distribuitorul autorizat Lubexpert Romania reprezinta garantia calitatii.

  • Ne straduim permanent sa oferim partenerilor nostri servicii la cele mai ridicate standarde
  • Suntem o companie moderna si usor adaptabila realitatilor inconjuratoare
  • Ne preocupa calitatea resurselor umane ale companiei

 Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul produselor de inalta calitate distribuite si al unui personal dedicat, capabil sa ofere consultanta de specialitate.

 Viziunea Lubexpert Romania este ca pe termen mediu sa ajungem cel mai bun distribuitor independent de lubrifianti din Europa. Acest lucru il vom realiza printr-o strategie coerenta de management, efort sustinut din partea echipei profesioniste de vanzari si investitii in infrastructura logistica a companiei.

 Valoarea companiei o reprezinta relatiile interumane deosebite pe care am reusit sa le cream de-a lungul timpului atat in cadrul firmei cat si cu partenerii si furnizorii nostri. Principiile de baza ale activitatii noastre sunt respectul, increderea si pasiunea pentru tot ceea ce facem. 

 Import / Logistica / Distributie

 In calitate de importator autorizat ExxonMobil in Romania, distribuim produse de inalta calitate marca Mobil - lubrifianti de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru diverse aplicatii industriale, unsori, lichid de frana, antigel si alte produse speciale.

 Avem o structura logistica solida care ne permite livrarea oricărei comenzi in cel mult 24 de ore

Lubrifianti Autoturisme

Uleiurile de motor Mobil  

ExxonMobil ofera o gama larga de uleiuri de motor destinate vehiculelor de pasageri, uleiuri sintetice - cum ar fi gama Mobil 1, uleiuri semi-sintetice si minerale. Acesti lubrifianti, aprobati de catre producatorii de motoare, au la baza principii inovatoare pentru a oferi motorului lubrifiere superioara. In special, gama Mobil 1 este conceputa pentru a oferi eficienta optima motorului, pentru a reduce uzura si nu in ultimul rand pentru a diminua consumul de combustibil. 

In calitate de distribuitor autorizat de uleiuri de motor Mobil, Lubexpert Romania are placerea de a oferi partenerilor sai atat gama de top a uleiurilor de motor - lubrifiantii sintetici Mobil 1, cat si gama uleiurilor de motor premium Mobil Super. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati baza de date cu fise tehnice ExxonMobil.

Complementar uleiurilor de motor, Lubexpert Romania va poate furniza gama completa de lubrifianti si produse de ingrijire auto Mobil: 

  • Uleiuri Mobil pentru transmisii auto
  • Uleiuri Mobil pentru transmisii automate
  • Uleiuri Mobil pentru motociclete

Servicii

 Firma noastra ofera urmatoarele produse:

  • lubrifianti autoturisme
  • lubrifianti vehicule comerciale
  • lubrifianti industriale