LORAMI IMPEX SRL-

Bursa Ulei Ulei natural Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Satu Mare - Ulei natural.


 Lorami Impex Srl este o societate infiintata cu capital integral romanesc, in anul 2005. Experienta in domeniul comert cu produse alimentare si uleiuri acumulata de-a lungul anilor de catre conducerea societatii si echipa tanara stau la baza acestei companii.  

 Obiectivul general- creșterea competitivității prin îmbunătățirea capacității de procesare și marketing, prin diversificarea produselor obținute, valorificarea resurselor materiale în condițiile aplicării principiilor dezvoltării durabile și egalității de șanse. 

 Prin această activitate se înregistrează o creștere a potențialului economic al localității, construirea unei fabrici moderne dotată cu utilaje de înaltă performanță în conformitate cu normele impuse de UE în domeniul alimentar.

 Uleiurile produse sunt uleiuri vegetale pure extrase din seminţe selecţionate de cea mai bună calitate, compania folosind tehnologie ce permite protejarea şi păstrarea principiilor naturale benefice aflate în semintele plantelor, transferându-le în uleiurile preparate. 

 Calitatea uleiului presat la rece poate fi verificată de orice consumator printr-o metodă foarte simplă. Se ia o sticlă de ulei presat la rece de la producător şi se ţine în congelator cel puţin 6-7 ore apoi se scoate sticla şi se scutură uşor. Uleiul pur de înaltă calitate trebuie să se solidifice în funţie de vâscozitatea uleiului, de exemplu uleiul de măsline devine foarte solid, uleiul de migdale, de in, sâmburi caise, aceste uleiuri fiind mai puţin vâscoase se solidifică mai puţin. În concluzie uleiul trebuie să se albească să se solidifice iar gustul şi mirosul trebuie săfie pronunţat în funcţie de sămânţa din care e stors. Dacă rămâne fluid şi limpede înseamnă că uleiul a fost presat la cald atunci având un gust de seminţe prăjite ori a fost supus unor tratamente chimice de rafinare sau a fost înmulţit cu un ulei rafinat. În cazul în care nu este pur şi este înmulţit cu ulei rafinat, în momentul scoaterii din congelator a sticlei vom observa ca se separă uleiul pur de către cel rafinat. Uleiul pur va fi tulbure şi gros iar cel rafinat limpede şi fluid. 

Servicii

 Alimente si urmatoarele uleiuri:

Uleiuri presate la rece
» Ulei de nucă 500ml
» Ulei de nucă 250ml
» Ulei de nucă 100ml
» Ulei de nucă neagră 250 ml
» Ulei de nucă neagră 100ml
» Ulei de pătrunjel 100ml
» Ulei de pătrunjel 50ml
» Ulei de sâmburi struguri roşii 250ml
» Ulei de sâmburi struguri roşii 100ml
» Ulei de susan 500ml
» Ulei de susan 250ml
» Ulei de susan negru 250 ml
» Ulei de cânepă 500ml
» Ulei de cânepă 250ml
» Ulei de cânepă 100ml