ReMark

Bursa Ulei Ulei industrial Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Sibiu - Ulei industrial.


 Centrul de Lubrifianti ReMark vine in atentia Dvs cu oferta de lubrifianti auto si industriali (uleiuri, unsori si lichide speciale) care se adreseaza oricarui utilaj autohton sau de import.

 Prin relatia de parteneriat pe care o promovam, suntem la dispozitia Dvs cu un pachet extins de produse si servicii ce vizeaza preturi atractive pe suportul unei calitati incontestabile si consultanta tehnica permanenta (prin serviciu tehnic de specialitate).

 Prin statutul de Centru de Lubrifianti pe care il detinem, puteti regasi in noi un partener care poate deservi tot segmentul de lubrifiere la orice nivel, atat pentru utilajele cheie cat si pentru utilitatile conexe procesului tehnologic .

 Noi suntem solutia in rezolvarea problemelor tribologice.

 Dispunem de logistica de ridicare, transport si documentatie pentru uleiurile uzate si reziduale conform legislatiei in vigoare. 

  Dispunem de toata gama de Lubrifianti Auto si Industriali pentru orice utilaj sau echipament conex auto sau industrial.

  Punctual putem raspunde solicitarilor partenerilor nostri pentru orice reper cu referinte tribologice sau prin serviciul Tehnic de Specialitate putem propune/ recomanda produse echivalente de uleiuri minerale sau sintetice, clasise sau biodegradabile, clasice sau cu proprietati detergent – dispersante.

  Referitor la uleiurile hidraulice, din gama de specificatii DIN 51524: HLP Part II, HLP-D Part III, HVLP, HVLP-D sau EP, MH-M putem raspunde solicitarilor pe un portofoliu extins de brand-uri: AGIP, CYCLON, SHELL, BP, MOL, OMV, ARAL, MOBIL, FUCHS, TEXACO, PRISTA OIL, DIVINOL, HEXOL, CASTROL, VALVOLINE, TNK, LIQUI MOLLY, AMOCO, GULF, METABOND.

  Deasemenea pentru gama de utilaje care folosesc lubrifiantii clasici autohtoni, avem parteneriat deschis cu rafinaria LUKOIL si TOTAL LUBRIFIN.

  Din punct de vedere tehnic si economic uleiurile hidraulice din portofoliu cu un raport pret/calitate de top, mentionam: Agip OSO 32, 46, 68, Agip ARNICA 32, 46,68….  si  Cyclon HYDRAULIC 46 HLP
Alte produse hidraulice: BP Energol, Shell Tellus, Telus, Mobil DTE 24, Mobil DTE 25, Mobil Hydrofluid, Texaco Rando, etc.

  Dispunem de logistica pentru livrare rapida in toata tara pentru uleiuri / lubrifianti de motor, transmisie, angrenaje industriale, transformator, ungere, compresor, unsori,  decofrol, uleiuri albe pentru panificatie si farmaceutice, uleiuri de proces, sau lichide speciale.

  Dispunem deasemenea de logistica pentru ridicarea fara costuri suplimentare de uleiuri reziduale conform normelor de mediu in vigoare.

 

Servicii

Uleiuri industriale :

 • ulei hidraulic
 • ulei compresor
 • uleiuri pentru prelucrare metale
 • uleiuri pentru angrenaje industriale
 • uleiuri pentru masini textile, etc

Uleiuri de motor :

 • sintetice
 • semisintetice
 • minerale

Uleiuri pentru transmisii auto :

 • transmisii manuale
 • transmisii automate
 • servodirectii