Sav-Com

Bursa Ulei Ulei alimentar Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Suceava - Ulei alimentar.


 Firma are o experienta consistenta de peste 17 ani în comertul en-gross, fiind unul dintre principalii furnizori de produse alimentare, nealimentare, uleiuri, bauturi, tigari, cafea etc. ce vine in ajutorul dvs. in realizarea celei mai eficiente alegeri.

 Initial, firma functiona in incinta depozitului Rozita, insa, dezvoltarea magazinului, cresterea numarului clientilor si implicit a stocului ne-a determinat ca, dupa 8 ani de la deschiderea magazinului sa schimbam sediul, datorita insuficientei spatiului de depozitare. O data cu deschiderea noului sediu, a cresterii posibilitatilor de stocare, si a imaginii ascendente pe piata a depozitului SAV-COM, societatea a demarat procesul de schimbare si din perspectiva calitatii produselor comercializate prin depozitul sau.

Servicii

Uleiul de floarea–soarelui presat la rece este foarte bogat în vitamina E, fiind considerat o sursă importantă de protecţie pentru artere şi pentru inimă. Aceasta are un puternic efect antioxidant, previne îmbătrânirea celulară, stimulează sistemul imunitar şi asigură dezvoltarea normală a nervilor.

Uleiul de floarea–soarelui presat la rece are de asemenea un conţinut mare de lecitină ce ajută la tonifierea sistemului nervos, de vitaminele A, E şi F, acizi graşi polinesaturaţi benefici pentru scăderea colesterolului, precum şi alte substanţe cu efecte antiinfecţioase şi regenerative.

El este antioxidant, tonic, nutritiv, regenerant, antiinfecţios şi detoxifiant. Uleiul de floarea-soarelui conţine de asemenea şi vitamina A care ajută la creşterea oaselor şi a dinţilor, la prevenirea diverselor infecţii, a aterosclerozei şi a hipertensiunii.