Werta Prodcom

Bursa Ulei Ulei industrial Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Suceava - Ulei industrial.


Werta Prod Com S.R.L din Suceava, judetul Suceava pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Firma Werta Prod Com S.R.L are o echipa cu vasta experienta in domeniul comercializarii de lubrifianti si uleiuri pentru autoturisme si uleiuri industriale – gamele Mobil, Texaco, Eso, Valvoline, Agip. Este o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de Werta Prod Com S.R.L, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul prioritar al companiei. Intreg personalul este pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Desi sunt o firma tanara, in scurt timp a reusit sa se impuna pe piata datorita profesionalismului cu care ii trateaza pe clienti, precum si datorita calitatii produselor oferite.

Experienta Werta Prod Com S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il pun la dispozitia clientilor.

Servicii

Producem:

  • uleiuri industriale
  • uleiuri auto
  • unsori industriale