Gruppo Damidio

Bursa Ulei Ulei auto Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Timis - Ulei auto.


    Valoarea companiei noastre este dată de suma valorilor individuale ale partenerilor de afaceri.

    Ne definim ca o familie mai curând decât o organizaţie, prin faptul că partenerii noştri sunt trataţi cu respectul și atenţia cuvenite unor oaspeţi dragi în casa noastră.

    Cu o experiență de 19 ani în domeniul distribuţiei de lubrifianţi de motor, uleiuri și unsori industriale, Gruppo Damidio are o reputaţie impecabilă în livrarea de produse de înaltă calitate, şi se bucură de un grad ridicat de satisfacţie a clienţilor.

    Activitatea firmei se desfăşoară prin 8 puncte de lucru, fapt care permite livrarea rapidă şi eficientă de lubrifianţi Mobil și Q8Oils, indiferent de cantitatea comandată. Punctele de lucru sunt situate strategic pe întreg cuprinsul României, precum urmează: Timişoara, București, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi. Din aceste 8 locaţii ne asigurăm că răspundem solicitărilor cu promptitudine de fiecare dată, acoperind tot teritoriul României.

Servicii

q8oilslogowhitebackground_400    Q8Oils este brandul prin intermediul căruia compania Kuweit Petroleum Corporation, compania petrolieră națională a Kuweitului, își distribuie proprii lubrifianți, uleiuri de bază și de proces, propulsori de aerosol, bitum, extracte și ceruri, la nivel național și internațional.

    Kuwait Petroleum International este brațul care gestionează operațiunile de rafinare, distribuție și marketing ale companiei mamă, Kuwait Petroleum Corporation, pe plan internațional.

    În pofida titlului de „companie tânără” în domeniul petrolier, KPI a reușit, prin intermediul unei strategii bazate pe obținerea celor mai înalte standarde în calitate și extindere și dezvoltare continuă, intrarea în Top 10 al celor mai mari companii petroliere la nivel mondial.

    Q8Oils este Brandul responsabil pentru vânzările internaționale ale:

  •     Lubrifianților Q8
  •     Uleiurilor de bază și de proces Q8
  •     Propulsorilor de aerosol Q8
  •     Bitum Q8
  •     Extractelor Q8
  •     Cerurilor Q8
    GRUPPO DAMIDIO este în topul celor mai importante și apreciate companii de import și distribuție de lubrifianți la nivel național, oferind cele mai complexe și prompte servicii de distribuție și post-vânzare în domeniu, evaluate la aceeași calitate superioară precum brandurile premium distribuite.

    Compania, având 19 ani de experiență în domeniu și un personal specializat în vânzările de lubrifianți, marketing și aspecte tehnice legate de piețele dedicate autoturismelor, vehiculelor comerciale și industriei, a încheiat parteneriate strategice de distribuție de-a lungul acestor ani pentru brandurile Esso, Mobil, CAT Fluids și Volvo Fluids.

    La sfârșitul anului 2013 Gruppo Damidio a încheiat un nou parteneriat strategic de distribuție cu compania multi-națională Kuweit Petroleum International, devenind distribuitor autorizat al brandului de lubrifianți premium Q8Oils pe teritoriul României.

    Compania este unul dintre principalii distribuitori naționali ai gamei premium de lubrifianți Mobil, operând din 8 locații din țară (Timișoara, București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova și Iași), astfel având o acoperire largă și asigurând livrarea promptă și eficientă a comenzilor.


    Mobil 1mobil1e1389085512954

Uleiuri de motor de inalta performanta, Numarul 1 in lume. Mobil 1 face ca masina dumneavoastra sa ruleze cu o eficienta mai mare decat in mod normal. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii in fabricarea acestuia, lubrifiantul Mobil 1 a depasit standardele producatorilor de autoturisme din intreaga lume. Datorita compozitiei sale unice protejeaza motoarele a milioane de soferi de pretutindeni oferind o protectie exceptionala a motorului, o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, performanta excelenta la temperaturi scazute cat si reducerea consumului de combustibil chiar si pentru motoarele exploatate in conditii extreme.mobilsuper1


    Mobil Super

Mobil Super este o gama noua de uleiuri de motor exrem de cuprinzatoare, care permite sa se diferentieze pe diverse niveluri de performanta in conditiile de exploatare cele mai dificile. Aceste uleiuri sunt adaptate nevoilor dumneavoastra asigurandu-va ca puteti conduce cu deplina incredere in trafic.


   mobildelvac11e1389085803575 Mobil Delvac

Gama Mobil Devlac ajuta la prelungirea duratei de viata a motoarelor grele. Este prezent in domeniul transporturilor de aproape 80 de ani. Astfel nu este surprinzator ca cei mai mari cinci producatori de motoare grele au optat pentru aceasta tehnologie. Ca rezultat Mobil Devlac este o marca de ulei de motor pentru camioane, cel mai bine vandut din intrega lume. Exista un angajament neintrerupt in cercetare si dezvoltare continua, menita sa demonstreze performantele de varf.


     mobilshc1e1389696204107Mobil SHC

De mai bine de un secol, Exxon Mobil si-a creat o reputatie de neegalat ca si producator al lubrifiantilor sintetici industriali de inalta performanta. Aceasta experienta acumulata pe parcursul anilor ne sugereaza ca Mobil SHC a devenit un punct major de referinta in ceea ce privesc lubrifiantii sintetici pentru industrie. Printre avantajele numeroase pe care le au lubrifiiantii sintetici Mobil SHC se numara: rezistenta excelenta la temperaturi ridicate, proprietati remarcabile la temperaturi scazute si o protectie excelenta impotriva uzurii si oxidarii.


    Lubrifianti industriali Mobilmobilindustrial1e1389090553573

De-a lungul deceniilor , Exxon Mobil a dezvoltat lubrifianti industriali importanti construindu-si o reputatie si o expertiza solida in aces sector, ghidat de un singur scop: sa isi ajute clientii sa conoasca noi culmi ale productivitatii echipamentelor lor. Lubrifiantii industriali si unsorile sunt menite sa isi indeplineasca functiile cu eficienta crescuta. Producatorii cei mai importanti de echipamente recomanda produse Mobil. Astfel puteti oricand sa va bazati pe aceasta gama de lubrifianti de inalta performanta.