TechnoClub

Bursa Ulei Ulei industrial Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Timis - Ulei industrial.


 Technolub este o companie românească specializată în importul şi distribuţia naţională de lubrifianţi auto şi industriali, cu sediul în Timişoara unde şi-a început activitatea acum 19 ani.

 Înfiinţată în anul 1993, compania Technolub a avut încă de la început ca obiectiv oferirea produselor de calitate fabricate în Europa de companii cu tradiţie şi renume în domeniul uleiurilor industriale si auto din întreaga lume. De aceea am ales să comercializăm în România mărci precum ShellTotalMobilCastrolEurol sau X-Fluid.

 Compania deţine în prezent trei depozite în TimişoaraIaşi şi Bucureşti, prin care reusim să acoperim întreg teritoriul ţării în cel mai scurt timp - maxim 48 de ore pentru produsele aflate în stoc, cu ajutorul parcului auto propriu.

 O echipă tânără şi dinamică de vânzări, cu o pregătire profesională de specialitate, asigură acoperire naţională, având posibilitatea de a oferi tuturor clienţilor informaţii şi detalii despre pachetul de servicii oferit. Echipa operează din BucureştiIaşiBraşovTârgu Mureş şi Timişoara.

 Pentru a furniza serviciile noastre la un nivel de calitate care să satisfacă pe deplin clienţii, am implementat în 2008 un sistem de management al calităţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001.

 Technolub este la dispozitia Dvs., oferindu-vă un pachet format din: produse de calitate incontestabilă, serviciu de distribuţie până la adresa indicată, suport şi consultanţă tehnică de specialitate, la preţuri atractive. Astfel, clientul nostru va fi întotdeauna mulţumit.

Servicii

total TOTAL are o largă deschidere către toate segmentele industriei petroliere, de la operaţiuni terestre (exploatarea petrolului şi a gazelor naturale, producerea şi prelucrarea gazului natural lichefiat - LNG) până la operaţiuni de exploatare maritimă (rafinare, marketing, comerţ şi export de ulei de bază în stare pură şi produse petroliere).

 TOTAL, un lider în domeniul lubrifianţilor, produce şi comercializează uleiuri, unsori şi lichide de răcire pentru o gamă largă de activităţi economice: automobile şi motociclete, transport, agricultură, marină şi pescuit, lucrări publice, industrie.

 TOTAL acordă importanţă deosebită cercetării şi dezvoltării lubrifianţilor atât în centrele proprii cât şi în parteneriat cu marii constructori de autovehicule şi echipamente, rezultând produse perfect adaptabile celor mai noi tehnologii şi standarde internaţionale.

 Piaţa lubrifianţilor este dominată de specificaţii tehnice şi proceduri de certificare, care împreună constituie un set de reguli internaţionale, definite prin standarde impuse de constructori.

 De aceea, Total a dezvoltat o gamă variată de servicii şi produse cu un nivel de performanţă foarte ridicat pentru a prelungi viaţa echipamentelor şi pentru a reduce consumul de combustibil.

 

xfluid X-Fluid este o companie care furnizează lichide de înaltă calitate pentru prelucrarea metalelor prin intermediul distribuitorilor industriali specializaţi.

 X-Fluid se mândreşte cu faptul că indeplineşte ultimele măsuri de siguranţă, tendinţele de mediu şi tehnice. La baza acestor fluide stau studii de specialitate şi teste efectuate în laboratoare specializate care permit clienţilor noştri să experimenteze serviciile de înaltă calitate prin prisma unor fluide calitative la un preţ accesibil.

 Pentru a asigura calitatea produselor noastre, X-Fluid sunt fabricate la cele mai înalte standarde fiind pe deplin acreditaţi ISO 9001 în Marea Britanie. Toţi aditivii şi ingredientele din produsele X-Fluid sunt complet evaluate şi testate pentru a ne asigura că standardele noastre exigente sunt pe deplin îndeplinite.

 X-Fluid este o companie relativ tânără, dar la care s-au alăturat unii dintre cei mai experimentaţi ingineri din Europa care dezvoltă lichide de înaltă calitate pentru prelucrarea metalelor.

 X-Fluid a început prima dată comercializarea prin intermediul distribuitorilor noştri în 2007. Pana in prezent am avut o crestere semnificativă a volumelor livrate. De ce am atins acest nivel? Este destul de simplu într-adevăr, clienţii noştri au căutat produse de calitate combinate cu suport de înaltă calitate, la un preţ accesibil.

 Gama de produse X-Fluid cuprinde mai mult de 20 de tipuri de lichide pentru prelucrarea metalelor.