Beneficiile uleiului de sofranel pentru sanatate

Acest produs natural este o sursa bogata de acizi grasi nesaturati care ajuta la reducerea si topirea grasimilor din organism, motiv pentru care poate fi un adjuvant excelent in pierderea kilogramelor in plus.

Beneficiile uleiului de sofranel se datoreaza constituentilor sai naturali, unici in lumea vegetala, care contribuie la mentinerea sanatatii celulelor si eliminarea grasimilor din tesuturi. Astfel, uleiul extras din sofranel furnizeaza acid linoleic conjugat, care acopera spatiile libere in care se pot depozita grasimile nemetabolizate in urma procesului digestiv.
 
Uleiul de sofranel se asimileaza rapid, completand rezervele organismului cu acizi grasi esentiali omega-6 si omega-9, proteine, saruri minerale si vitamina E, toate acestea avand un rol esential in mentinerea sanatatii celulelor si reducerea colesterolului rau din corp.
sofranel1_400

O cura de slabire cu ulei de sofranel nu poate fi decat incununata de succesm intrucat acest produs natural este o sursa bogata de acizi grasi nesaturati care ajuta la reducerea si topirea grasimilor din organism, motiv pentru care poate fi un adjuvant excelent in pierderea kilogramelor in plus
 
Uleiul de sofranel nu ajuta doar la reechilibrarea ponderala a organismului, ci si la prevenirea imbatranirii premature si ameliorarea unor simptome specifice bolilor cardiovasculare, autoimune sau ale aparatului reproducator feminin.
 
In acelasi timp, uleiul de sofranel are proprietati antiinflamatoare, antioxidante, anticolesterolemiante, revigorante si emenagoge, toate cu efecte pozitive in prevenirea si tratarea diverselor afectiuni ale organismului.

sursa: agroromania.manager.ro