Rochem Company

Bursa Ulei Ulei industrial Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Cluj - Ulei industrial.


 SC Rochem Impex SRL a fost înfiinţată în anul 2007, fiind unic importator, distribuitor şi reprezentant, al firmei CONDAT Lubrifiants, Franţa, unul dintre cei mai mari producători de lubrefianţi, pentru sârme şi ţevi din lume.
Importator direct de lubrifianţi industriali, solizi şi lichizi, pentru trefilarea sârmei şi ţevilor, uleiuri anticorozive - CONDAT LUBRIFIANTS, agenţi de lipire la cald şi adezivi industriali - LORD, ambalaje anticorozive VCI - EXCOR, soluţii pentru degresarea, fosfatarea, pasivarea metalelor, mase plastice industriale pentru injecţie, agenţi de purjare, cauciuc sintetic.

 Datorita dorintei noastre de dezvoltare, la inceputul anului 2009, societatea Rochem Impex S.R.L., devine unic distribuitor si reprezentant al firmei EXCOR GmbH, producator de ambalaje si uleiuri anticorozive, folosite in special pentru industria auto, dar nu numai.

 Atat, datorita faptului, ca industria auto este o piata vasta si in continua dezvoltare, cat si datorita experientei noastre, acumulate in acest domeniu, pe parcursul anilor, in anul 2011, devenim unici distribuitori si reprezentanti ai firmei LORD GmbH, lideri mondiali in productia de agenti de lipire la cald cauciuc-metal, produse folosite in intreaga lume.

 Pentru continuarea dezvoltarii noastre, am incheiat un contract de distributie cu firma Chemetall, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii pentru tratarea metalelor, produsele sale fiind cunoscute si omologate de majoritatea constructorilor de automobile.

 In prezent, reprezentam in Romania, patru mari companii recunoscute pe plan mondial, avand un numar de peste 100 clienti, atat in industria metalurgica, industria auto, cat si in domeniile aferente lor.

 Cele mai importante contracte, ale noastre si a colaboratorilor nostri externi, sunt cu producatorii auto din Romania  si cu furnizorii lor, cu marii producatori de:
tevi formate la cald, trase la rece si tevi sudate, sarme, sarme zincate, cuprate, plase sudate...

 Societatea Rochem Impex S.R.L., a inregistrat, o crestere constanta a cifrei de afaceri, datorita seriozitatii, a experientei noastre si a colaboratorilor nostri externi, scopul nostru fiind crearea unei societati puternice, care sa fie in permanenta legatura, cu cerintele si nevoile pietei, care sa ajute si sa sprijine dezvoltarea clientilor nostri.

Servicii

  • PERIGOL® 100 ulei anticoroziv
  • Valeno® folie stretch
  • Lubrifianți, paste umede, uleiuri 
  • Rubber-to-Substrate Adhesives 
  • Valeno
  • UNICO

PERIGOL® 100 ulei anticoroziv

 PERIGOL® 100 este un produs anticoroziv fără conţinut de solvent, constant la hidroliză şi ne-emulsionabil în apă. De utilizat pentru protecţia anticorozivă temporară, în special la metale pe bază de fier, oţel pur sau parţial zincat şi fier turnat, dar poate fi folosit şi la alte tipuri de metale.

 Totuşi cea mai importantă proprietate în utilizarea lui este pre-tratamentul suprafeţelor metalelor extrem de sensibile coroziv, pentru a fi protejate deja dinaintea ambalării cu produse EXCOR®, de exemplu la transportul în interiorul fabricii. Având în vedere că PERIGOL® 100 este în totalitate compatibil cu sistemul EXCOR® VCI, piesele deja tratate pot fi ambalate fără alte tratamente (ex. curăţire) în ambalajele Excor®.

 PERIGOL® 100 poate fi folosit prin procedeul de scufundare sau de stropire. Prin calităţile tixotrope se scurtează timpul de scurgere după aplicare, grosimea stratului de efect, precum şi stabilitatea temperaturii a stratului este ridicată până la cca. 60° C.

 Produsul formează pe piesă un strat uleios, alunecos şi care trebuie îndepărtat chiar şi dupa depozitarea pieselor în medii apos-alcaline. Cu o vâscozitate de 10 mm²/s PERIGOL® 100 este optimal pentru pompe de mână sau pistoale de stropire. PERIGOL® 100 suportă chiar şi tratamente ulterioare cum ar fi lipire, degresare sau lăcuire catodică prin scufundare.

 Alte produse din seria PERIGOL® sunt disponibile la cerere.