Pres Oil NEamt

Bursa Ulei Ulei alimentar Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bursa Ulei - Neamt - Ulei alimentar.


 Firma noastra se ocupa cu productia uleiului din floarea soarelui.

1) Uleiul se obtine in totalitate din floarea soarelui productie 2014.

2) Va putem oferi aceasta minune de ulei gustos in mai multe variante: decantat (minim 3 saptamani), proaspat presat sau semidecantat . 

3) Pretul difera in functie de aceste 3 criterii iar la cantitati mai mari de 100 de litri sau pentru distribuitori se ofera un discount consistent.

4 )Daca doriti va putem oferi o monstra gratuita pentru a va convinge de calitatea uleiului. 

Servicii

Uleiul de floarea–soarelui presat la rece este foarte bogat în vitamina E, fiind considerat o sursă importantă de protecţie pentru artere şi pentru inimă. Aceasta are un puternic efect antioxidant, previne îmbătrânirea celulară, stimulează sistemul imunitar şi asigură dezvoltarea normală a nervilor.

Uleiul de floarea–soarelui presat la rece are de asemenea un conţinut mare de lecitină ce ajută la tonifierea sistemului nervos, de vitaminele A, E şi F, acizi graşi polinesaturaţi benefici pentru scăderea colesterolului, precum şi alte substanţe cu efecte antiinfecţioase şi regenerative.

El este antioxidant, tonic, nutritiv, regenerant, antiinfecţios şi detoxifiant. Uleiul de floarea-soarelui conţine de asemenea şi vitamina A care ajută la creşterea oaselor şi a dinţilor, la prevenirea diverselor infecţii, a aterosclerozei şi a hipertensiunii.